MEEST GESTELDE VRAGEN

Meest gestelde vragen

Op deze FAQ pagina hebben we de meest gestelde vragen verzameld. Handig voor als je ergens over twijfelt of gewoon benieuwd bent. Stuur ons gerust een mailtje als jouw vraag er niet tussen staat. 

Rollerdisco

De rollerdisco is standaard geopend van 10:00 tot 20:00 uur. Wanneer Club Miami Vibes geopend is, blijft de rollerdisco open tot 00:00 uur. Boek jouw tijdslot in de ticketshop.  

Je boekt een tijdslot via de ticketshop en vanaf dat moment mag je twee uur rolschaatsen.  

Kinderen tot en met 12 jaar moeten begeleid worden door een volwassene van minimaal 18 jaar oud, met een maximum van vier kinderen per begeleider. Tieners van 13 tot 18 jaar mogen zonder toezicht rolschaatsen, mits zij zich verantwoordelijk gedragen. 

Nee, je mag niet de baan op zonder geldig ticket of rolschaatsen. Dit geldt ook voor begeleiders. 

Bij je entreeticket is de huur van rolschaatsen en bescherming inbegrepen. Wil je je eigen rolschaatsen en/of bescherming meenemen? Dat is geen enkel probleem. Kinderen tot en met 12 jaar zijn verplicht een helm, knie- en elleboogbescherming te dragen. Let op: het gebruik van inline skates, skeelers en skateboards zijn niet toegestaan. 

Het gebruik van rollerskates en de skatebaan is volledig op eigen risico. Als een bezoeker zich volgens onze medewerkers niet verantwoordelijk gedraagt en aanwijzingen niet opvolgt, kan verdere toegang tot de locatie worden ontzegd. Bij betreding van de locatie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en dien je je hieraan te houden.  

Miami Vibes

Miami Vibes is geopend van 18 tot en met 27 oktober 2024. De specifieke openingstijden vind je hier. Benieuwd naar evenementen en activiteiten? Klik dan hier. 

Het navigatie adres is Lardinoisstraat 8, 5611 ZZ Eindhoven. De entree bevindt zich naast Grand Café du Nord. Bekijk hier de exacte locatie van de entree.

Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag van 20:00 tot 00:00 uur openen wij de deuren van Club Miami Vibes (18+). Tijdens deze club avonden staat er een DJ voor jullie klaar die de lekkerste hits draait. Wil je lekker borrelen, losgaan op de dansvloer of je even in Miami wanen? Dan ben je bij Club Miami Vibes aan het juiste adres. 

Naast de rollerdisco openen wij een gloed nieuwe horecagelegenheid. Meer informatie hierover volgt snel.  

Miami Vibes, de rollerdisco, Likeland en de Food Club zijn geschikt voor alle leeftijden. Club Miami Vibes is alleen toegankelijk voor bezoekers van 18 jaar en ouder.  

Om de veiligheid van onze medewerkers te waarborgen, kan er op onze locatie alleen met PIN betaald worden.  

Er is gratis openbare wifi beschikbaar op de locatie.  

Huisdieren zijn niet toegestaan bij Miami Vibes.

Gevonden voorwerpen kunnen worden ingeleverd bij de bar of kassa en worden twee weken bewaard. Ben je iets verloren? Neem dan contact op via info@miami-vibes.nl

Het is niet toegestaan om zelf eten en/of drinken mee te nemen naar de rollerdisco, Likeland, de Foodclub of Club Miami Vibes. 

Selfiesticks, 360-camera’s, pocketcamera’s zonder verwisselbare lens, smartphonecamera’s en polaroidcamera’s zijn toegestaan, mits de foto’s voor eigen gebruik en niet-commerciële doeleinden worden gemaakt. 

Muziek-, video-, (semi)professionele en commerciële opnames/beelden kunnen tegen betaling plaatsvinden bij Miami Vibes, Likeland of de rollerdisco. Stuur een aanvraag naar info@miami-vibes.nl

De begane grond is goed toegankelijk voor bezoekers met mobiliteitsbeperkingen. Hier bevinden zich de rollerdisco, de Food Club, en (rolstoeltoegankelijke) toiletten. Likeland bevindt zich op de eerste verdieping en is bereikbaar via de lift, met hulp van onze medewerkers.  

De locatie is gemakkelijk bereikbaar vanaf Eindhoven Centraal Station, slechts een korte wandeling van 300 meter. Voor actuele reisinformatie, check Google Maps of 9292.nl. 

Kom je met de auto? Parkeer bij Q-park de Bijenkorf, Parkeergarage ’t Eindje of Parking You Fellenoord. Het is zelfs mogelijk om vooraf een parkeerplek te reserveren via de website van de parkeergarages. 

Je kunt je fiets parkeren bij de openbare fietsenstalling tussen de Kruisstraattunnel en de Vestdijktunnel. Zorg ervoor dat je fiets goed op slot staat. 

Heb je vragen die niet beantwoord zijn? Stuur dan een e-mail naar info@miami-vibes.nl. Ook voor het plannen van evenementen, shoots of activiteiten kun je contact met ons opnemen.  

Likeland

Heb je vragen over een bezoek aan Likeland? Bezoek dan de FAQ-pagina van Likeland. Deze vind je hier.